We leveren alles voor hotels, horeca en office.

Office & Retail inrichting

Office & Retail

Van kwaliteit luxury maken

Voor elk project bedenken we niet alleen unieke producten, we maken ze ook. Maatwerk waarmee u zich onderscheidt. Want het zijn de nuances die kwaliteit ademen. Onze interieurarchitecten denken na over alle sfeerbepalende finesses die uw bedrijfs-DNA presenteren. Een perfect kloppende symbiose van het grote geheel en kleine details. De delicate balans tussen ergonomie en esthetiek, akoestiek en rust, sensatie en comfort. Op een vindingrijke manier creatieve oplossingen bedenken voor elke ruimte. Unieke composities door de bedenkers & makers Interiora.

Smaakvol geheel

Lounge, kantoor, receptie, terras, suites, cafe en winkeloppervlak. We zorgen dat elke afzonderlijk verblijf matcht met het geheel van de ambiance. Binnen- en buitenruimten moeten op elkaar afgestemd zijn en zich verhouden in de perfecte balans. Inspirerend, innoverend en functioneel, maar bovenal smaakvol.

Van vloer tot vaas

Verrassende combinaties van materialen. Spannende interieurs van marmer en staal, hout en beton. Wat de ambiance ook mag zijn. Van boutiquehotel tot restaurant, van 5 sterren resort tot hotelkliniek. Onze concepten zijn compleet en allesomvattend. Uniek gemaakt. Maatwerk door de bedenkers & makers van Interiora.

Complete interieurconcepten. Dutch Design, the Dutch Way. Voor u bedacht, vervaardigd en gerealiseerd.

Direct een afspraak maken