Maak kennis met
Interiora

Even voorstellen

Wij zijn Interiora. Sinds 2013 bedenker van totaalconcepten & makers van luxe inrichtingen. En no need to say: met passie voor styling en Dutch Design. Als controlfreak houden we graag alle processen in eigen hand. De ervaring leert; daar wordt het mooier van en het eindresultaat elke verwachting overtreffend. Het maakt van opdrachtgevers lange-termijn-relaties. Want hospitality is altijd in ontwikkeling.  Het blijkt altijd een uitkomst dat de bedenker tevens de maker is van de ambiance. Want succesvolle ondernemingen kennen de noodzaak van het continu updaten van de geweldige omgeving die we al wisten te creëren. Een telefoontje is voldoende. Waar ter wereld u ook vandaan belt.

Historie

Onze passie voor het maken van mooie interieurs bestaat al sinds 1995. Onze roots liggen in de kindermeubel concepten. We leerden het belang kennen van ergonomie, veiligheid en gecertificeerde producten. Wat we bedachten was er nog niet, dus maakten we het zelf.

Krachtige combi

En dat doen we nog steeds. Nieuwe concepten bedenken en ze zelf maken, omdat we idolaat zijn van degelijk Dutch Design. Creativiteit en kwaliteit waarmee Interiora toonaangevend is in Europa.

Complete interieurconcepten. Dutch Design, the Dutch Way. Voor u bedacht, vervaardigd en gerealiseerd.