Onze werkwijze

Stappenplan

Complete interieurconcepten vol Dutch Design. Gewoon bedacht in Kesteren, gemaakt in Europa, geleverd over de hele wereld. Dat doen we op de Dutch Way. Dat gaat over meer dan efficiëntie en flexibiliteit. Ook over de zekerheid die een financieel gezonde leverancier u biedt. Credibility is een must bij elk project. Maakt niet uit of dat aan de Côte d’Azur, in de Alpen of op Ibiza is.

1

Kennismaking

Welkom in ons Experience Centre: 2000 m2 inspiratie. Maak kennis met onze creatieve teams. Vertel ons wie u bent en wat u voor ogen hebt. Natuurlijk zijn ook uw eigen binnenhuis architecten tijdens dit eerste bezoek van harte welkom.

2

Schetsontwerp en kostenraming

Geheel in lijn met deze bondige kennismaking doen wij een quickscan en geven prijsindicatie af. Bevalt hetgeen u gezien en gehoord heeft? Matchen we samen?

3

Definitief ontwerp en offerte

We gaan de samenwerking aan. Met uw input de diepte in. De compilatie van onze designers wordt vertaald naar een digitale sfeerimpressies en mock-ups. Zeker wanneer uw eigen mensen deel uitmaken van het creatieve team zijn deze concrete weergaves nodig om het eens te worden over alle finesses. Interiora formeert uw persoonlijke projectteam. Ook wij houden van korte lijnen. Daarmee is direct duidelijk bij wie u moet zijn met welke vraag.

4

Finetunen

Zijn alle details duidelijk, werken ze in de praktijk en voldoen ze aan alle kwaliteitseisen? Met deze laatste voorbereidende check wordt elk open eindje getackeld. Op locatie zijn de vochtmetingen gedaan en de douanefaciliteiten geregeld. In Nederland staat ons eigen transport gereserveerd. Zowel alle horizontale- als alle verticale equipement.

5

Inrichten

Nog voor uw aannemer heeft opgeleverd hebben wij de toegankelijkheid van de accommodatie helder in beeld. We kunnen beginnen. Onze vloerspecialisten eerst, opgevolgd door onze interieurbouwers en installateurs. De ambiance wordt afgedecoreerd door onze stylisten. Van vloer tot vaas zo efficiënt mogelijk inhuizen. Met een compleet draaiboek dat ruimte laat voor het perfect uitvoeren van alle details. Hier zijn onze professionals uit de buitendienst voor geboren. De champagne mag al koud.

6

Opleveren.

De eindsprint leggen we samen af. De Dutch way! U bent klaar, binnen de deadline, om direct gasten te ontvangen en verwachtingen te overtreffen. Waar ter wereld dan ook!